fbpx

Bruidsfotograaf Arnhem: Burgers Zoo

Foto’s maken op de plek maken waar je elkaar hebt leren kennen? Dat is natuurlijk super romantisch! Met Barbara en Ivo ging ik naar Burgers’ Zoo voor de trouwfoto’s. 

“We hebben elkaar leren kennen in de dierentuin en daar willen we ook graag de foto’s maken.” Toen Barbara en Ivo dat tegen mij zeiden, was ik natuurlijk razend enthousiast! 

Het weer was deze dag niet zo mooi, maar gelukkig kun je ook prachtige trouwfoto’s maken bij slecht weer. En zeker in dit geval, aangezien ik in Burgers’ Zoo de bruidegom met zijn mooie bruid op veel bijzondere plekken binnen op de gevoelige plaat kon vastleggen.

Het is altijd leuk als een bruidspaar er voor kiest buiten te trouwen. Barbara en Ivo hadden hun keus laten vallen op ‘Brasserie de Boerderij’. In deze reportage zie je dat deze prachtige locatie in Sonsbeekpark niet alleen erg geschikt is om elkaar het ja-woord te geven, maar ook om er je feest te geven. Bij een bruiloft hoort natuurlijk een lekkere en mooie bruidstaart en toost. Daarna gingen Barbara en Ivo met hun gasten barbecueën; superleuk om op een ongedwongen manier met elkaar te dineren. Bij de eerste geuren vergeet je direct dat het nog winter is! 

Het avondfeest knalde! Op de beats van DJ Moreno gingen de voetjes flink van de vloer. Wat leuk om de hele dag aanwezig te mogen zijn en de bruiloft van make-up tot avondfeest te mogen fotograferen.

Kijk en geniet mee van deze fantastische bruiloft.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Arnhem? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.

Leveranciers

Fotografie: Oliver Verheij / Weddingpics.nl
Locatie Trouwfoto's: Burgers Zoo
Trouwlocatie: Brasserie de Boerderij
Bruidstaart: Hemels
Ringen: Praxis Jewelry
Bloemen: Het Gulden Bloemetje
Trouwjurk: De Sluier bruidsmode
Trouwpak: Van Uffelen
Haarstylist bruid: Joyce Cornelissen
Nagels bruid: Fabzz / Dunja Vissers-Konsten
Visagie bruid: VisagiebySalma
Kapper bruidegom: Barbershop Hama
DJ: DJ Moreno
Trouwauto: Ekris Veenendaal

Op zoek naar een trouwfotograaf in Arnhem? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.

Meer zien? Check deze supertoffe slideshow.

Over mij bij Zankyou