fbpx

Bruidsfotograaf Zutphen en De Kelder Doetinchem

Benieuwd naar de trouwfoto’s van Ingrid en Gerjan? Voor deze bruiloft ging ik als trouwfotograaf in Doetinchem en Zutphen aan de slag.

Ingrid en Gerjan gaven elkaar het jawoord in Kasteel de Kelder. Het kleine kasteeltje ligt in de Kruisbergse bossen in Doetinchem. Een super romantische plek om te trouwen.

Ik startte in Zutphen waar Ingrid haar grote dag begon. Na het kijken van de 1000 meter mannen tijdens de Olympische Winterspelen in PyeaongChang kon Nathalie van ‘De Hoofdzaak’ beginnen met de visagie. Tijdens de “getting ready” zijn fantastische foto’s te maken. Ik vind het altijd erg waardevol om hier als trouwfotograaf bij te zijn. Nadat Gerjan Ingrid had opgehaald reden we voor een korte fotoshoot naar de Berkelpoort in Zutphen. 

Kijk mee en geniet van deze heerlijke bruiloft.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Zutphen of Doetinchem? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.

Leveranciers

Fotografie: Oliver Verheij / Weddingpics.nl
Trouwlocatie: Kasteel de Kelder - Doetinchem
Visagie en hairstylist: De Hoofdzaak - Zutphen
Trouwjurk: Très Chic Bruidsmode - Hengevelde

Op zoek naar een trouwfotograaf in Zutphen of Doetinchem? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.

Over mij bij Zankyou