fbpx

Trouwfotograaf in Doetinchem en Gaanderen

Deze bruiloft van Tessa en Sjoerd in juni bij het Onland in Doetinchem op de grens met Gaanderen was een heel bijzondere. 

Voor de wet waren ze namelijk al getrouwd, daarom hadden ze hun eigen, helemaal bij hun passende loveparty georganiseerd. Aan de rand van de Wrange in de Achterhoek ligt de oude herberg het Onland waar zij elkaar het ja-woord gaven. 

Aangezien de vader van Tessa ook fotograaf is, was dit voor mij een extra spannende dag. Maar zoals bij elke bruiloft werd ik al snel meegenomen in fantastische, ontspannen spannende sfeer en was het goed vastleggen van alle mooie momenten op deze speciale dag het enige waar ik me mee bezig hield. 

Op zoek naar een trouwfotograaf in Doetinchem of Gaanderen? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.


Sjoerd kwam Tessa ophalen in een stoere Mustang voor de fotoshoot. 


Als verrassing voor Tessa, die gek is van paarden, had Sjoerd geregeld dat ze na de shoot verder gingen in een koets getrokken door een vierspan. De koets in combinatie met de fotolocatie kasteel Slangenburg en dit prachtige bruidspaar zorgde voor sprookjesachtige plaatjes. 


Hun helemaal op maat gemaakte ceremonie werd door vrienden verzorgd. Dit zijn een paar van de mensen die hun het best kennen en zij konden er daardoor een heel persoonlijke tint eraan geven. Echt een aanrader voor mensen die voor een loveparty kiezen. 


Na zo’n mooie en zoals altijd spannende dag kwam de grote ontlading op het avondfeest. Zoals het bij een Achterhoekse bruiloft hoort goede muziek, genoeg drank, lekker eten en veel schik. 

Leveranciers

Fotografie: Oliver Verheij / Weddingpics.nl
Locatie: Het Onland - Doetinchem
Ringen: Juwelier de Tijd - Trouwringenstudio - Doetinchem
Bloemen: Olthuis Takken
DJ: Genery - Arnhem
Kapper bruid: J-hairstyle - Hengelo GLD
Trouwauto: Mustangtehuur.nl - Zevenaar
Trouwkoets: Stalhouderij Wijnand Hazeleger - Voorthuizen


Op zoek naar een trouwfotograaf in Doetinchem of Gaanderen? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.

Willen jullie ook wel trouwen, maar geen bruiloft? Hoe zit dat? Hieronder heb ik een aantal linkjes voor jullie verzameld met meer informatie.

https://www.trouwen-bruiloft.nl/blogs/trouwen/niet-trouwen-wel-een-feest-love-party/

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4170491/geen-bruiloft-wel-een-wij-gaan-niet-trouwenfeest-trouwen-iets-voor

https://www.toptrouwen.nl/artikelen/2706/het-liefdesfeest-niet-trouwen-maar-wel-feesten

Over mij bij Zankyou