fbpx

Over mij

Hallo!

Leuk dat je op deze pagina bent aangekomen. Mijn naam is Oliver Verheij, ik ben geboren in 1984 in Silvolde. Sinds 2007 ben ik professioneel bezig met fotografie. Ik ben afgestudeerd als vakfotograaf aan de fotovakschool in Apeldoorn. In 2018 ben ik getrouwd met Stefanie. In 2019 ben ik vader geworden van een prachtige dochter, Elena. We wonen met z'n allen in Gendringen. Dit is een klein plaatsje in de Achterhoek in de buurt van Doetinchem. Ik ben ambitieus, gedreven en een tikkeltje perfectionistisch.


Hier een foto van mij die door een gast op een bruiloft is genomen.


Dit is een foto van mijn eigen bruiloft. 

En hier ben ik aan het werk. Foto door Sandra van den Berg | https://fotosandra.nl/

Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. In het begin heb ik van alles gefotografeerd, maar na een aantal jaar heb ik mij gespecialiseerd in trouwreportages. Ik hou namelijk ontzettend van de liefde, de passie en de emotionele momenten tijdens een huwelijk en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Dichtbij, puur, persoonlijk, journalistiek en storytelling zijn de trefwoorden waarmee je mijn bruidsreportages het beste kunt omschrijven.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten door heel Nederland en daarbuiten. Binnen een uur ben ik in Doetinchem, Enschede, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel en Oss. Maar verder reizen is geen enkel probleem. Alle prijzen op de website zijn inclusief reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de eilanden).

Over mij bij Zankyou