Over mij

Hallo!

Ik ben Oliver Verheij, geboren in 1984 en sinds 2007 professioneel bezig met fotografie. Ik ben afgestudeerd als vakfotograaf aan de fotovakschool in Apeldoorn. Ik woon samen met mijn lieve en mooie vriendin in Gendringen. Dit is een klein plaatsje in de Achterhoek in de buurt van Doetinchem. Samen gaan we graag op reis. Gelukkig hebben we dan een goed logeeradres voor onze trouwe hond. Ik ben ambitieus, gedreven en een tikkeltje perfectionistisch.

Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. Ik heb mij gespecialiseerd in trouwreportages. Ik hou van de liefde, de passie en de emotionele momenten tijdens een huwelijk en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Dichtbij, puur, persoonlijk, journalistiek en storytelling zijn de trefwoorden waarmee je mijn bruidsreportages het beste kunt omschrijven.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten door heel Nederland en daarbuiten. Binnen een uur ben ik in Doetinchem, Enschede, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel en Oss. Maar verder reizen is geen enkel probleem. Alle prijzen op de website zijn inclusief reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de eilanden).

Over mij bij Zankyou

Copyright © 2018     |     Weddingpics fotografie     |      KVK: 64667154

Weddingpics, trouwfotograaf in o.a. AmersfoortArnhemEnschedeDoetinchem, Gelderland, Oldenzaal, Overijssel, TwenteUtrecht en Zwolle.

De mooiste trouwfoto's voor een bijzonder aandenken. Persoonlijk en Puur.
Werkzaam in heel Nederland en daarbuiten.

Weddingpics.nl 9.9 uit 28 ervaringen