fbpx

Werkwijze

Kennismakingsgesprek
Allereerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het belangrijkste is natuurlijk dat het klikt tussen jullie en de trouwfotograaf. We hebben het globaal over jullie bruiloft. Daar waar mogelijk geef ik tips. Mijn ervaring als bruidsfotograaf komt bijvoorbeeld van pas bij het maken van een planning. Als jullie graag eerst een verlovingsshoot willen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over een verlovingsshoot.

Boeking
Als ik jullie bruiloft mag fotograferen, dan reserveer ik de datum. Jullie geven aan hoeveel uren jullie wensen te boeken en op basis daarvan vraag ik een aanbetaling.

Voorgesprek
Twee weken voor de bruiloft hebben we nogmaals telefonisch contact om alles door te nemen.

Huwelijksdag
Tijdens jullie huwelijksdag maak ik foto’s van alle bijzondere momenten. Ik probeer alles zo mooi mogelijk vast te leggen in een verhalende stijl. Deze stijl is ook wel bekend als storytelling of journalistieke bruidsfotografie. Ook de traditionele trouwfoto’s en eventueel de familieportretten horen er natuurlijk bij.

Preview
Het uitzoeken, bewerken en retoucheren neemt helaas wat tijd in beslag. Omdat jullie natuurlijk niet kunnen wachten om de foto’s te zien stuur ik met een week preview. Jullie kunnen dan alvast genieten van de eerste mooie foto’s van jullie bruiloft.

Eindresultaat.
Na vijf tot zes weken heb ik alle foto’s klaar. Indien jullie een album hebben besteld, dan stuur ik jullie een proefdruk. Het album wordt na jullie goedkeuring geproduceerd. De levertijd van een album is daarna nog zes weken. Als jullie alleen een reportage hebben geboekt lever ik de foto’s aan op USB-stick.

Over mij bij Zankyou