fbpx

Trouwfotograaf Enschede

Welkom bij Weddingpics - De trouwfotograaf voor bijzondere trouwreportages. Het mooiste aandenken aan jullie huwelijk.

 
Oliver en Marit! Wat een dag hebben wij beleefd!! Het was onbeschrijfelijk mooi!! En waar woorden heel erg tekort schieten in het vastleggen van deze intense dag met prachtige emoties, kunnen foto's dit wel. Dank voor jullie fijne communicatie, jullie adviezen, jullie (subtiele) aanwezigheid, het mee feesten en natuurlijk het fantastische resultaat!! Liefs Jeroen en Moniek

Op zoek naar een trouwfotograaf in Enschede?

Een boeiende trouwreportage in documentaire stijl, zonder standaard plaatjes, dat is waar Weddingpics voor staat. Ik vind het belangrijk dat alle momenten van jullie bruiloft op een bijzondere manier worden vastgelegd. Daarom bied ik meer dan foto’s alleen. 

Samen met mijn second shooter leg ik jullie bruiloft van meerdere kanten vast. Daarnaast maken we geluids- en video-opnames en droneshots. Van dit beeld- en geluidsmateriaal maken we een unieke videoslideshow die de essentie van jullie dag prachtig vangt. 

Als ervaren trouwfotograaf ben ik stressbestendig en heb ik een groot improvisatietalent. Ik ben gespecialiseerd in zowel documentaire trouwreportages als prachtige fotoshoots. 

Doordat ik in deze onderdelen van bruidsfotografie uitblink, maak ik jullie trouwreportage uniek. 


Trouwlocaties en fotolocaties in Enschede

Leuk dat jullie in Enschede gaan trouwen. Enschede is de grootste stad in Twente. Deze bruisende stad heeft veel prachtige trouwlocaties. Hebben jullie al een mooie plek uitgekozen om te gaan trouwen? Misschien is de Mozaïekzaal in het stadhuis echt wat voor jullie. Een andere mooie plek om te trouwen is "Parklocatie de Jaargetijden". Daarnaast zijn natuurlijk ook veel mooie kerken in Enschede waar jullie kunnen trouwen.


Trouwfoto's in de NGK Kerk in Enschede (Overijssel)


Videoslideshow

Foto's zijn fantastisch en een must voor elke bruiloft, maar met geluid en bewegend beeld maken ze de herinnering aan jullie mooiste dag nog veel intenser. Daarom heb ik een uniek product ontwikkeld om jullie verhaal te vertellen, de videoslideshow.

Gedurende jullie bruiloft maken we ook video- en audio-opnames. Deze opnames monteren we samen met de foto's in een videoclip van ca. 2-3 minuten. Het resultaat is een ontzettend waardevol document waarmee jullie de dag steeds opnieuw zullen beleven. Op de meest intense en mooie manier.

De opnames doe ik samen met een fotograaf uit mijn eigen team. Dat is voor jullie als bruidspaar een ontzettend groot voordeel. Er zijn namelijk geen extra fotografen of videografen aanwezig.


Kosten trouwreportage Enschede

Jullie bepalen zelf hoeveel uur ik op jullie bruiloft kom fotograferen. Het minimale aantal is 6 uur. Jullie kunnen kiezen uit een aantal pakketten die naar eigen wens zijn uit te breiden. 

Klik hier voor een overzicht van alle pakketten.


Beschikbaarheid

Klik hieronder en check of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd, wacht daarom niet te lang.

>> Check Beschikbaarheid << 

Dit is geheel vrijblijvend. 


Wie ben ik?

Mijn naam is Oliver Verheij, geboren in 1984 en al jaren professioneel trouwfotograaf. Ik heb de fotovakschool afgerond en mij daarna gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Ik hou van de liefde, de passie en de emotionele momenten tijdens een huwelijk en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.


Awardwinning Foto's

Met mijn trouwfoto's heb ik al meerdere awards gewonnen bij internationale trouwfotowedstrijden.


WPJA Master Piece - januari 2019


Masters Award 2021

Masters Award - 2020Awardwinning Persoonlijk en Puur
Wedisson Award - oktober 2017


Weddingpics, omdat jullie het belangrijk vinden dat de mooiste momenten goed vastgelegd worden!Beschikbaarheid

Klik hieronder en check gratis en vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.

>> Check Beschikbaarheid <<

Dit is geheel vrijblijvend. 


Bekijk complete trouwreportages

Bekijk hieronder een aantal reportages van bruiloften waar ik als trouwfotograaf aan de slag ben geweest.Over mij bij Zankyou