Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND

GELDERLAND IS EEN PRACHTIGE PROVINCIE MET HISTORISCHE STEDEN, OVERWELDIGENDE NATUUR EN ROMANTISCHE TROUWLOCATIES. IN DEZE FANTASTISCHE OMGEVING LEGT WEDDINGPICS JULLIE SPROOKJESACHTIGE BRUILOFT OP UNIEKE WIJZE VAST.

⭐⭐⭐⭐⭐
Oliver en Marit! Wat een dag hebben wij beleefd!! Het was onbeschrijfelijk mooi!! En waar woorden heel erg tekort schieten in het vastleggen van deze intense dag met prachtige emoties, kunnen foto’s dit wel. Dank voor jullie fijne communicatie, jullie adviezen, jullie (subtiele) aanwezigheid, het mee feesten en natuurlijk het fantastische resultaat!! Liefs Jeroen en Moniek

OP ZOEK NAAR EEN TROUWFOTOGRAAF IN GELDERLAND?

Bij Weddingpics zijn jullie aan het juiste adres voor de mooiste trouwreportage in Gelderland. Ik maak spontane foto’s die je raken en jullie mooiste herinneringen weer tot leven brengen.

Een boeiende trouwreportage in documentaire stijl, zonder standaard plaatjes, dat is waar Weddingpics voor staat. Ik vind het belangrijk dat alle momenten van jullie bruiloft op een bijzondere manier worden vastgelegd. Daarom bied ik meer dan foto’s alleen.

Samen met mijn second shooter leg ik jullie bruiloft van meerdere kanten vast. Daarnaast maken we geluids- en video-opnames en droneshots. Van dit beeld- en geluidsmateriaal maken we een unieke videoslideshow die de essentie van jullie dag prachtig vangt.

Als ervaren trouwfotograaf ben ik stressbestendig en heb ik een groot improvisatietalent. Ik ben gespecialiseerd in zowel documentaire trouwreportages als prachtige fotoshoots.

Doordat ik in deze onderdelen van bruidsfotografie uitblink, maak ik jullie trouwreportage uniek.

Hieronder kun je vrijblijvend checken of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

TROUWLOCATIE GELDERLAND

Leuk dat jullie in Gelderland gaan trouwen! Deze groene provincie heeft veel fantastische plekken om te trouwen. Trouwen jullie in een van de mooie Gelderse steden Arnhem, Apeldoorn, Nijmegen Tiel? Of misschien wel op de Veluwe, in de Betuwe of in de Achterhoek.

Weten jullie al waar in Gelderland jullie gaan trouwen? Gelderland heeft veel mooie en bijzondere plekken om te trouwen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in het Nederlands Open Luchtmuseum? Of voor de fotoshoot naar Burgers’ Zoo? Arnhem heeft veel bijzondere historische plekken waar je een prachtige trouwceremonie kunt houden, zoals Scheepenzaal van het Maarten van Rossumhuis, Oranjerie Groot Warnsborn en Landgoed Rhederoord. Maar ook mooie horecagelegenheden die van je bruiloft een feest zullen maken, zoals Stadsvilla Sonsbeek en Brasserie de Boerderij. Al deze locaties zijn ook erg mooi voor het maken van de bruidsfoto’s. Daarnaast lenen de parken en het nabije de Veluwe zich ook heel goed als achtergrond voor de mooiste foto’s.

De regio Achterhoek heeft bijvoorbeeld ook prachtige locaties om de liefde te vieren. Misschien geven jullie een festivalbruiloft bij Markant. Of is de ceremonie wel bij Oranjerie Ruurlo, Hotel Villa Ruimzicht, in het Koetshuis van Kasteel Slangenburg, bij Kasteel de Kelder, Kasteel Huis Bergh, Erve Kots, de Bronckhorsthoeve of in het industriële Ouhrlokaal.

Het Rijk Nijmegen heeft veel bijzondere, historische plekken waar je een prachtige trouwceremonie kunt houden, zoals de Sint Nicolaaskapel op het Valkhof of Fort Lent. Er zijn ook prachtige locaties v oor jullie trouwceremonie, zoals Landgoed Brakkesteyn, of Slot Doddendael, of jullie kunnen buiten trouwen bij Zijdewinde.

Al deze locaties zijn ook erg mooi voor het maken van de bruidsfoto’s Als jullie nog een mooie foto-locatie zoeken denk ik graag met jullie mee.

Op zoek naar een trouwfotograaf in de Gelderland? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hieronder om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

VIDEOSLIDESHOW

Foto’s zijn fantastisch en een must voor elke bruiloft, maar met geluid en bewegend beeld maken ze de herinnering aan jullie mooiste dag nog veel intenser. Daarom heb ik een uniek product ontwikkeld om jullie verhaal te vertellen, de videoslideshow.

Gedurende jullie bruiloft maken we ook video- en audio-opnames. Deze opnames monteren we samen met de foto’s in een videoclip van ca. 2-3 minuten. Het resultaat is een ontzettend waardevol document waarmee jullie de dag steeds opnieuw zullen beleven. Op de meest intense en mooie manier.

De opnames doe ik samen met een fotograaf uit mijn eigen team. Dat is voor jullie als bruidspaar een ontzettend groot voordeel. Er zijn namelijk geen extra fotografen of videografen aanwezig.

KOSTEN TROUWREPORTAGE GELDERLAND

Jullie bepalen zelf hoeveel uur ik op jullie bruiloft kom fotograferen. Het minimale aantal is 6 uur. Jullie kunnen kiezen uit een aantal pakketten die naar eigen wens zijn uit te breiden.

Klik hier voor een overzicht van alle pakketten.

BESCHIKBAARHEID

Klik hieronder en check geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd, wacht daarom niet te lang.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

WIE BEN IK?

Mijn naam is Oliver Verheij. Ik vind bruiloften te gek! Ik hou van alle bijzondere, emotionele, liefdevolle en grappige momenten op zo’n dag en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarom heb ik me na mijn opleiding tot vakfotograaf gespecialiseerd in trouwfotografie en ben ik nu professioneel en ervaren trouwfotograaf.

⭐⭐⭐⭐⭐
Oliver heeft onze bruiloft ongelofelijk mooi vast gelegd! Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, hij stond overal subtiel foto’s te schieten. Oliver is niet aanwezig, maar ziet wel alles. Hij zet zich volledig in en is super vriendelijk. Bedankt dat je ons zo mooi hebt weten vast te leggen!

(Janine en Alexander)

AWARDWINNING FOTO’S

Met mijn trouwfoto’s heb ik al meerdere awards gewonnen bij internationale trouwfotowedstrijden.

Weddingpics, omdat jullie het belangrijk vinden dat de mooiste momenten goed vastgelegd worden!

BESCHIKBAARHEID

Klik hieronder en check geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd, wacht daarom niet te lang.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

BEKIJK

COMPLETE TROUWREPORTAGES

Bekijk hieronder een aantal reportages van bruiloften waar ik als trouwfotograaf aan de slag ben geweest.

Filter

Trouwfotograaf Landhuis de Jufferen Lunsingh

Landhuis de Jufferen Lunsingh ligt midden in de bossen van Drenthe. De rust, kleinschaligheid en…

Trouwfotograaf Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn bij Arnhem is een historische plek in een prachtige,…

Trouwfotograaf Stadsklooster Mariënhof Amersfoort

Stadsklooster Mariënhof in Amersfoort is een sfeervolle, historische trouwlocatie midden in de stad. Het is…