Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

TROUWFOTOGRAAF OVERIJSSEL

OVERIJSSEL IS EEN PRACHTIGE PROVINCIE MET VEEL ROMANTISCHE TROUWLOCATIES. IN DEZE GROENE PROVINCIE LEGT WEDDINGPICS JULLIE SPROOKJESACHTIGE BRUILOFT OP UNIEKE WIJZE VAST.

⭐⭐⭐⭐⭐
Oliver en Marit! Wat een dag hebben wij beleefd!! Het was onbeschrijfelijk mooi!! En waar woorden heel erg tekort schieten in het vastleggen van deze intense dag met prachtige emoties, kunnen foto’s dit wel. Dank voor jullie fijne communicatie, jullie adviezen, jullie (subtiele) aanwezigheid, het mee feesten en natuurlijk het fantastische resultaat!! Liefs Jeroen en Moniek

OP ZOEK NAAR EEN TROUWFOTOGRAAF IN OVERIJSSEL?

Bij Weddingpics zijn jullie aan het juiste adres voor de mooiste trouwreportage in Overijssel. Ik maak spontane foto’s die je raken en jullie mooiste herinneringen weer tot leven brengen.

Een boeiende trouwreportage in documentaire stijl, zonder standaard plaatjes, dat is waar Weddingpics voor staat. Ik vind het belangrijk dat alle momenten van jullie bruiloft op een bijzondere manier worden vastgelegd. Daarom bied ik meer dan foto’s alleen.

Samen met mijn second shooter leg ik jullie bruiloft van meerdere kanten vast. Daarnaast maken we geluids- en video-opnames en droneshots. Van dit beeld- en geluidsmateriaal maken we een unieke videoslideshow die de essentie van jullie dag prachtig vangt.

Als ervaren trouwfotograaf ben ik stressbestendig en heb ik een groot improvisatietalent. Ik ben gespecialiseerd in zowel documentaire trouwreportages als prachtige fotoshoots.

Doordat ik in deze onderdelen van bruidsfotografie uitblink, maak ik jullie trouwreportage uniek.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

TROUWLOCATIE OVERIJSSEL

Gaan jullie trouwen in Overijssel? Deze provincie wordt door zijn grote hoeveelheid aan natuur ook wel de tuin van Nederland genoemd. Hebben jullie al een mooie locatie gevonden? Misschien is het in een van de steden: Enschede, Almelo of Hengelo. Of houden jullie meer van een buitenbruiloft in de natuur. In Overijssel is veel mogelijk. Ik ben erg benieuwd naar jullie plannen.

Als jullie in Overijssel trouwen, is een bruiloft in de natuur bijna vanzelfsprekend. De groene landgoederen lenen zich prachtig voor een trouwceremonie. Het kleinschalige coulisselandschap met natuurgebieden, zoals het Lutterzand, de heide op de Friezenberg bij Markelo en de Sallandse bossen vormen een geweldige achtergrond voor een fotoshoot. Ik maak hier de mooiste trouwreportage als aandenken aan jullie trouwdag.

Weten jullie al waar in omgeving Overijssel jullie gaan trouwen? Er zijn bijzondere plekken om te trouwen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van trouwen in de natuur bij Paviljoen Lutterzand, het Jan-Wesselink-Hoes, Erve Beverborg of Restaurant Florilympha. Of trouwen aan het water Aan de oever van de Dinkel? Misschien trouwen jullie wel bij Landtgoed in de Sallandse bossen. Of aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug bij Landgoed de Uitkijk. Al deze locaties liggen in of nabij natuurgebied en lenen zich uitstekend voor het maken van een geweldige fotoshoot!

Of jullie organiseren een sprookjesachtige bruiloft op Landgoed Singraven , bij Hoeve de Haar, of een intieme bruiloft op Erve Klein Avest, of in het Academiehuis . In Overijssel kun je ook prachtig een festivalbruiloft organiseren, bijvoorbeeld op Landgoed Hof te Boekelo stuk voor stuk fantastische locaties voor de mooiste trouwreportage.

Als jullie nog andere mooie foto-locatie zoeken denk ik graag met jullie mee.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Overijssel? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hieronder om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

VIDEOSLIDESHOW

Foto’s zijn fantastisch en een must voor elke bruiloft, maar met geluid en bewegend beeld maken ze de herinnering aan jullie mooiste dag nog veel intenser. Daarom heb ik een uniek product ontwikkeld om jullie verhaal te vertellen, de videoslideshow.

Gedurende jullie bruiloft maken we ook video- en audio-opnames. Deze opnames monteren we samen met de foto’s in een videoclip van ca. 2-3 minuten. Het resultaat is een ontzettend waardevol document waarmee jullie de dag steeds opnieuw zullen beleven. Op de meest intense en mooie manier.

De opnames doe ik samen met een fotograaf uit mijn eigen team. Dat is voor jullie als bruidspaar een ontzettend groot voordeel. Er zijn namelijk geen extra fotografen of videografen aanwezig.

KOSTEN TROUWREPORTAGE OVERIJSSEL

Jullie bepalen zelf hoeveel uur ik op jullie bruiloft kom fotograferen. Het minimale aantal is 6 uur. Jullie kunnen kiezen uit een aantal pakketten die naar eigen wens zijn uit te breiden.

Klik hier voor een overzicht van alle pakketten.

BESCHIKBAARHEID

Klik hieronder en check geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd, wacht daarom niet te lang.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

WIE BEN IK?

Mijn naam is Oliver Verheij. Ik vind bruiloften te gek! Ik hou van alle bijzondere, emotionele, liefdevolle en grappige momenten op zo’n dag en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Daarom heb ik me na mijn opleiding tot vakfotograaf gespecialiseerd in trouwfotografie en ben ik nu professioneel en ervaren trouwfotograaf.

⭐⭐⭐⭐⭐
Oliver heeft onze bruiloft ongelofelijk mooi vast gelegd! Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, hij stond overal subtiel foto’s te schieten. Oliver is niet aanwezig, maar ziet wel alles. Hij zet zich volledig in en is super vriendelijk. Bedankt dat je ons zo mooi hebt weten vast te leggen!

(Janine en Alexander)

AWARDWINNING FOTO’S

Met mijn trouwfoto’s heb ik al meerdere awards gewonnen bij internationale trouwfotowedstrijden.

Weddingpics, omdat jullie het belangrijk vinden dat de mooiste momenten goed vastgelegd worden!

BESCHIKBAARHEID

Klik hieronder en check geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd, wacht daarom niet te lang.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Bekijk

Complete trouwreportages

Bekijk hieronder een aantal reportages van bruiloften waar ik als trouwfotograaf aan de slag ben geweest.

Filter

Trouwfotograaf Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn bij Arnhem is een historische plek in een prachtige,…

Trouwfotograaf Stadsklooster Mariënhof Amersfoort

Stadsklooster Mariënhof in Amersfoort is een sfeervolle, historische trouwlocatie midden in de stad. Het is…

Trouwfotograaf Lutterzand

Veel bruidsparen kiezen ervoor om in de natuur te trouwen. De landelijke, romantische omgeving van…