Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Voor veel bruiden is het een meisjesdroom die uitkomt, trouwen in een kasteel. Kasteel Huis Bergh is een van de grootste kastelen van Nederland. Het middeleeuwse kasteel is een prachtige locatie om het ja-woord te geven.

Trouwen op Kasteel Huis Bergh

Op deze sprookjesachtige locatie trouwen, is dan ook wat de bruid en bruidegom van deze reportage, Ilse en Ivo, deden.

Als ik een hele dag word ingehuurd om jullie mooiste dag te fotograferen, leg ik meestal ook de transformatie van meisje met een droom tot bruid vast. Juist die momenten voorafgaand aan het echte begin van de trouwdag zijn vaak waardevol en vol emoties. Zo ook voor Ilse. Haar moeder hielp haar met het aantrekken van haar mooie trouwjurk van Koonings The Wedding Palace. Ilse’s haar en make-up werden gedaan door haar beste vriendin Nikki Prein.

Ik heb al eerder geblogd over het first-look-moment. Het blijft bijzonder om hier getuige van te zijn. Of het bruidspaar elkaar nu voor het eerst ziet bij een van hen thuis, in de kerk of op het stadhuis, het is altijd een emotioneel moment. Ilse kwam naar buiten over de blauwe loper om daar haar knappe bruidegom in zijn trouwpak van Jac Hensen voor het eerst te zien op deze bijzondere dag.

Kasteel Huis Bergh is niet alleen een prachtige trouwlocatie, maar ook een geweldige en romantische achtergrond voor de fotoshoot. Het kasteel is met haar slotgracht, ophaalbrug, wapperende vlaggen, luiken en verdedigingstorens en doorkijkjes heel erg geschikt voor het maken van de trouwfoto’s. Dat de bruid aan het begin van de ceremonie hier samen met haar vader de trap af kan komen lopen, levert uiteraard prachtige foto’s op. De schitterende ringen waren van Siebel. Ook de balkonscene na de trouwceremonie is geweldig om vast te leggen. Café Heeren Dubbel verzorgde de taart en toost in de kasteeltuin. Met het kasteel als decor, aangekleed door Bloem Beleving Didam een geweldige plek om het feest te beginnen.

Omdat ik altijd probeer zoveel mogelijk momenten te benutten voor het maken van zowel storytelling foto’s als mooie bruidsfoto’s, stoppen we weleens op een mooie plek om het bruidspaar nog eens goed samen vast te leggen. Ook nu was er tijd en was het weer geschikt om gebruik te maken van de mooie omgeving van het Montferland.

Restaurant Montferland ligt in een oase van groen, bovenop de hoogste Motteheuvel van Nederland, omgeven door bos. De omgeving is dus geweldig voor het maken van foto’s. Maar, zoals je ziet, is het ook een warme en moderne locatie. Dj Niels maakte er een echt feest van.  Van zo’n spetterend trouwfeest, maak ik de tofste foto’s.

Op zoek naar een trouwfotograaf in ’s Heerenberg? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check hieronder dan geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply