Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

OVER MIJ

Mijn naam is Oliver Verheij. Ik vind bruiloften te gek! Ik hou van alle bijzondere, emotionele, liefdevolle en grappige momenten op zo’n dag en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.

In 2018 ben ik getrouwd met Stefanie. In 2019 ben ik vader geworden van een prachtige dochter, Elena. We wonen met z’n allen in Gendringen. Dit is een klein plaatsje in de Achterhoek in de buurt van Doetinchem. Ik ben ambitieus, gedreven en een tikkeltje perfectionistisch.

Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. Sinds 2007 ben ik professioneel bezig met fotografie. In het begin heb ik van alles gefotografeerd, maar na mijn opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn heb ik mij gespecialiseerd in trouwfotografie. Veel prachtige bruiloften later ben ik nu professioneel en ervaren trouwfotograaf. Dichtbij, puur, persoonlijk, documentair en storytelling zijn de trefwoorden waarmee je mijn bruidsreportages het beste kunt omschrijven.

Ik ben beschikbaar voor opdrachten door heel Nederland en daarbuiten. Binnen een uur ben ik in Doetinchem, Enschede, Deventer, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal, Ede, Tiel en Oss. Maar verder reizen is geen enkel probleem. Alle prijzen op de website zijn inclusief reiskosten binnen Nederland (m.u.v. de eilanden).

Bekijk

Complete trouwreportages

Bekijk hieronder een aantal reportages van bruiloften waar ik als trouwfotograaf aan de slag ben geweest.

Filter

Trouwfotograaf Landhuis de Jufferen Lunsingh

Landhuis de Jufferen Lunsingh ligt midden in de bossen van Drenthe. De rust, kleinschaligheid en…

Trouwfotograaf Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn bij Arnhem is een historische plek in een prachtige,…

Trouwfotograaf Stadsklooster Mariënhof Amersfoort

Stadsklooster Mariënhof in Amersfoort is een sfeervolle, historische trouwlocatie midden in de stad. Het is…