Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Het belangrijkste is natuurlijk dat het klikt tussen jullie en de trouwfotograaf. Daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Daarna volgen boeking, voorgesprek, huwelijksdag, preview en eindresultaat. Mijn ervaring als trouwfotograaf kan van pas komen bij de voorbereidingen van jullie trouwdag, ik help jullie graag indien gewenst.

Stap 1

Kennismaking

Allereerst hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het belangrijkste is natuurlijk dat het klikt tussen ons, ik ben er ten slotte een groot deel van jullie trouwdag bij. We hebben het tijdens dit gesprek globaal over jullie bruiloft. Daar waar mogelijk geef ik tips.

Stap 2

Boeking

Als ik jullie bruiloft mag fotograferen, dan reserveer ik de datum. Jullie geven aan hoeveel uren jullie wensen te boeken en of jullie gebruik willen maken van bijvoorbeeld een second shooter, videoslideshow of de photobooth. Na de boeking ontvangen jullie extra info en tips over trouwfotografie.

Stap 3

Voorgesprek

Een aantal weken voor de bruiloft ontvangen jullie een vragenlijst en twee weken voor de bruiloft hebben we nogmaals telefonisch contact om alles door te nemen.

Stap 4

Huwelijksdag

Tijdens jullie huwelijksdag maak ik foto’s van alle bijzondere momenten. Ik probeer alles zo mooi mogelijk vast te leggen in een verhalende stijl. Deze stijl is ook wel bekend als storytelling of journalistieke bruidsfotografie. Ook de traditionele trouwfoto’s en eventueel de familieportretten horen er natuurlijk bij.

Stap 5

Preview

Het uitzoeken, bewerken en retoucheren nemen helaas wat tijd in beslag. Omdat jullie natuurlijk niet kunnen wachten om de foto’s te zien, stuur ik na een week preview. Jullie kunnen dan alvast genieten van de eerste mooie foto’s van jullie bruiloft.

Stap 6

Eindresultaat

Binnen acht weken zijn alle foto’s klaar. Indien jullie een album hebben besteld, dan stuur ik jullie een digitale proefdruk. Het album wordt na jullie goedkeuring geproduceerd. De levertijd van een album is daarna nog zes weken. Als jullie alleen een reportage hebben geboekt, lever ik de foto’s aan op USB-stick.

Bekijk

Complete trouwreportages

Bekijk hieronder een aantal reportages van bruiloften waar ik als trouwfotograaf de dag heb mogen vastleggen.

Filter

Trouwfotograaf Landhuis de Jufferen Lunsingh

Landhuis de Jufferen Lunsingh ligt midden in de bossen van Drenthe. De rust, kleinschaligheid en…

Trouwfotograaf Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn bij Arnhem is een historische plek in een prachtige,…

Trouwfotograaf Stadsklooster Mariënhof Amersfoort

Stadsklooster Mariënhof in Amersfoort is een sfeervolle, historische trouwlocatie midden in de stad. Het is…