Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Elke keer opnieuw voel ik me vereerd als ik de dag met het bruidspaar mag beginnen en de first-look mag vastleggen.

Foto’s maken op de plek maken waar je elkaar hebt leren kennen? Dat is natuurlijk super romantisch! Met Barbara en Ivo ging ik naar Burgers’ Zoo voor de trouwfoto’s.

“We hebben elkaar leren kennen in de dierentuin en daar willen we ook graag de foto’s maken.” Toen Barbara en Ivo dat tegen mij zeiden, was ik natuurlijk razend enthousiast!

Het weer was deze dag niet zo mooi, maar gelukkig kun je ook prachtige trouwfoto’s maken bij slecht weer. En zeker in dit geval, aangezien ik in Burgers’ Zoo de bruidegom met zijn mooie bruid op veel bijzondere plekken binnen op de gevoelige plaat kon vastleggen.

Het is altijd leuk als een bruidspaar er voor kiest buiten te trouwen. Barbara en Ivo hadden hun keus laten vallen op Brasserie de Boerderij. In deze reportage zie je dat deze prachtige locatie in Sonsbeekpark niet alleen erg geschikt is om elkaar het ja-woord te geven, maar ook om er je feest te geven. Bij een bruiloft hoort natuurlijk een lekkere en mooie bruidstaart en toost. Daarna gingen Barbara en Ivo met hun gasten barbecueën; superleuk om op een ongedwongen manier met elkaar te dineren. Bij de eerste geuren vergeet je direct dat het nog winter is!

Het avondfeest knalde! Op de beats van DJ Moreno gingen de voetjes flink van de vloer. Wat leuk om de hele dag aanwezig te mogen zijn en de bruiloft van make-up tot avondfeest te mogen fotograferen.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Arnhem? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check hieronder dan geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. 

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply