Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Iris en Joost wilden graag in het bos trouwen. In mei gaven ze elkaar het jawoord bij De Mof in Leusden.

Het bos op de Utrechtse Heuvelrug leende zich fantastisch voor deze lentebruiloft. En dat zie je terug in de mooie, groene omgeving en het frisse licht op de foto’s.

Ik mocht er weer vanaf het aankleden bij zijn, bij zowel bruid als bruidegom in de Kwakel. Voor mij altijd een fijn begin van de dag waarop ik niet alleen speciale momenten vast mag leggen, maar ook alvast de sfeer van de dag proef en kennis maak met de hoofdrolspelers van deze belangrijke dag. En de hoofdrolspelers van deze bruiloft waren open, aardige mensen die me alle ruimte gaven. Daardoor voelde ik me snel thuis, wat terug te zien is in de reportage.

Het moment dat deze prachtige bruid en haar knappe bruidegom elkaar voor het eerst zagen, het zogenaamde ‘first look’ moment, was emotioneel en intiem. Blijft bijzonder dat ik dat mag vastleggen voor later.

Iris en Joost zijn duidelijk erg gek op elkaar, want de liefde spatte ervan af tijdens de shoot. Het voordeel van de shoot voor de ceremonie is dat de spanning er nog lekker in zit en de opwinding en liefde door de lucht zindert.

Die spanning kwam uiteraard tot een hoogtepunt bij de ceremonie zelf. De ceremonie werd piekfijn verzorgd door Trouwen in het bos. Een bruiloft in het bos is prachtig zijn, zeker als je geluk hebt met het weer, en dat hadden ze! Nadat ze in hun geloftes de liefste dingen over en tegen elkaar hadden gezegd en elkaar het ja-woord hadden gegeven, was het natuurlijk tijd voor de ringen. De ringdrager was een wel heel speciale gast; hun geliefde hond Lola kwam de ringen brengen. In een rechte lijn kwam ze op haar baasjes af gesprint. Mooi om te zien hoe een huisdier deel kan uitmaken van ‘de mooiste dag van je leven’ en het ring dragen net even iets extra’s geeft.

Als een dag zo liefdevol begint, is de toon gezet. Tijdens het diner werden veel speeches gehouden waarin opnieuw de liefde voor elkaar en alle naasten weerklonk. Nu na het diner alle officiële zaken achter de rug waren, volgde de ontlading in een knallend avondfeest met een gave lasershow.

Een dag vol liefde die ik mocht vastleggen. Bedankt!

Op zoek naar een trouwfotograaf in Leusden? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check hieronder dan geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. 

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply