Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Laat je meevoeren met de prachtige sfeerbeelden en waan je ook eventjes in het buitenland!

Trouwen bij het Wijngoed Montferland en DRU Ouhrlokaal in Ulft

Veel bruidsparen trouwen in het buitenland. Anderen weten op hun trouwdag de romantiek van in het buitenland trouwen te evenaren, maar dan gewoon in ons mooie Nederland. Zo heeft de Achterhoek bijvoorbeeld prachtige wijngaarden waar je je in de Franse Provence waant. Een van die wijngaarden is Wijngoed Montferland. Deze bijzonder mooie trouwlocatie in de heuvels van het Montferland en op boerenland in het buurtschap Wals bij Gendringen leent zich perfect voor een ceremonie buiten. Dat is dan ook waar dit bruidspaar, Paulien en Sander voor hebben gekozen.

Huisdieren zijn vaak een waardevol onderdeel van het gezin en mogen de grote dag natuurlijk niet ontbreken. De hond van Paulien en Sander, Aika, mocht zijn baasje ondersteunen bij het aankleden. Dit bruidspaar heeft zelfs de hond de ringen laten brengen.

Na de ceremonie werd er in Italiaanse sferen gedineerd. Het bruiloftsfeest vond plaats in het Ouhrlokaal in Ulft. Deze industriële locatie was het achtergronddecor voor een openingsdans met wederom een buitenlands tintje. Paulien en Sander voerden een spectaculaire salsa uit. Laat je meevoeren met de prachtige sfeerbeelden en waan je ook eventjes in het buitenland!

Op zoek naar een trouwfotograaf in Ulft? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check hieronder dan geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. 

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply