Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Afgelopen zomer hebben we met een aantal toffe leveranciers een styled shoot georganiseerd bij Hotel Villa Ruimzicht.

Op een van de heetste dagen van de afgelopen zomer hebben we met een aantal toffe leveranciers een styled shoot gedaan. Tijdens deze zonnige dag hebben we een bruiloft in scene gezet met alles erop en eraan. In het prachtige hotel Villa Ruimzicht in het Achterhoekse Doetinchem hebben we dit real-life koppel een dag laten beleven als ware het hun echte trouwdag. De prachtige ringen zijn van Juwelier de Tijd.

De villa heeft een klassieke uitstraling. De kamers, waarvan je er twee ziet bij het getting-ready, zijn modern. Zoals bij elke real-wedding, is ook bij deze shoot de kapster en make-up-artist hier onderdeel van. Kim van Kapsalon Old Barbershop maakt de mooiste bruidskapsels en kan ook de make-up verzorgen. Wordt jouw getting-ready ook door jullie trouwfotograaf vastgelegd? Licht de visagist en kapper dan van tevoren in. Ook zij staan graag op hun best op jullie trouwfoto’s!

Ruimzicht is niet alleen een fantastische trouwlocatie, maar het arboratorium met eeuwenoude bomen leent zich ook geweldig voor taart-en-toost. De aankleding is van What aWonderful Wedding. De prachtige bloemen werden verzorgd door Olthuis Takken. Op mooie lente-, zomer- en herfstdagen is de tafel buiten gedekt. Het is natuurlijk extra feestelijk als je de styling laat doen door een professional, zoals Table Moments. En dat zie je op de foto’s. Extra stijlvol is het als je gebruik maakt van professionele stationary, hier zie je een prachtige kaart van Cotton Bird.

Geen huwelijk is compleet zonder een mooie, opvallende of stoere trouwauto. Jullie trouwauto is niet alleen een vervoersmiddel, maar een ook een geweldig attribuut op jullie trouwfoto’s, zoals deze van Five Star Limo. Sommige stellen kiezen ervoor om in de auto even wat tijd met z’n tweeën te hebben, het kan echter ook erg mooie plaatjes opleveren als de trouwfotograaf meerijdt achterin.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Doetinchem? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check hieronder dan geheel vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. 

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply