fbpx

Trouwfotograaf Ewijk: Slot Doddendael

Voor de bruiloft van Kimberley en Wesley mocht ik als trouwfotograaf in Ewijk aan de slag. Ze trouwden in het prachtige Slot Doddendael.

Een sprookjesachtige locatie, dat is het zeker. Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje dat ligt in Ewijk, nabij Nijmegen. Het was een fantastische bruiloft, bekijk hier de foto’s en geniet mee.


Trouwfoto's bij Slot Doddendael | Bruidsfotograaf Ewijk

 
Oliver heeft onze bruiloft ongelofelijk mooi vast gelegd! Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, hij stond overal subtiel foto's te schieten. Oliver is niet aanwezig, maar ziet wel alles. Hij zet zich volledig in en is super vriendelijk. Bedankt dat je ons zo mooi hebt weten vast te leggen!
(Janine en Alexander)

Op zoek naar een trouwfotograaf in Ewijk?

Bij Weddingpics Trouwfotograaf Ewijk zijn jullie aan het juiste adres. Spontane foto’s die je raken en jullie mooiste herinneringen weer tot leven brengen. Bruidsfotografie is meer dan een trouwportret en wat foto's van de ringen en de kus. Ik vind het belangrijk dat ook de andere momenten van jullie bruiloft op een bijzondere manier worden vastgelegd. Als ervaren trouwfotograaf ben ik hierin gespecialiseerd. Ik maak trouwreportages in documentaire stijl. De beste manier om de dag weer opnieuw te beleven. 


Waarom Weddingpics Bruidsfotograaf Ewijk?

Een bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen in jullie leven. Hiervan willen jullie nog lang en vaak nagenieten. Weddingpics trouwfotograaf Ewijk weet als geen ander hoe je alle momenten mooi in beeld brengt. Ook de momenten die je zelf niet bewust hebt meegemaakt worden op een bijzondere manier vastgelegd. 

  • Geen standaard plaatjes
  • Professionele aanpak
  • Spontane en heldere foto's
  • Documentaire & verhalende stijl 
  • Luxe trouwalbums
  • Goede backup van jullie foto's
  • Awardwinning fotograaf

Documentaire Trouwfotograaf Ewijk
Documentaire trouwreportage | Trouwfotograaf Ewijk

Ik ben niet heel opvallend aanwezig. Een klein beetje aanwezig is een fotograaf natuurlijk wel. De fotograaf die zegt dat hij onzichtbaar is bestaat niet. Op jullie trouwdag ga ik niets in scene zetten. De dag moet namelijk in het teken van jullie liefde staan en precies worden vastgelegd zoals jullie zijn. Als jullie de foto's terugzien gaan jullie weer even terug naar dat bijzondere moment. Ik geef van tevoren wel tips en informatie, maar op de dag zelf bemoei ik me zo min mogelijk met dingen. Als jullie de dag lekker vieren zoals jullie zijn dan voelen de foto's echt en dat is wanneer de herinnering het sterkst terugkomt.

Tijdens een eventuele fotoshoot of groepsfoto's neem ik natuurlijk wel de regie in handen.


Trouwlocaties en fotolocaties | Trouwfotograaf Ewijk

Weten jullie al waar in Ewijk jullie gaan trouwen? Als trouwfotograaf Ewijk ken ik veel trouwlocaties in de omgeving. Ewijk heeft namelijk veel mooie plekken om te trouwen zoals het prachtige Slot Doddendael. Ook in de omgeving van Ewijk zijn veel mooie plekken te vinden zoals in Nijmegen. Als jullie nog een mooie trouwlocatie of fotolocatie zoeken denk ik graag met jullie mee.


Fotoshoot 

Naast een documentaire trouwreportage is het ook gaaf om een kleine fotoshoot te doen. Geen overgeposeerde beelden, maar wel een paar spontane foto’s van een moment met z’n tweeën. Jullie kiezen zelf of jullie dit willen en hoeveel tijd jullie hiervoor vrij maken. Omdat ik gespecialiseerd ben in zowel documentaire trouwreportages als prachtige fotoshoots maak ik jullie trouwreportage uniek.

Trouwfotograaf Ewijk Bruidspaar
Trouwen in Ewijk | Bruidsfotograaf Ewijk


Kosten trouwreportage Bruidsfotograaf Ewijk

Jullie bepalen zelf hoeveel uur ik op jullie bruiloft kom fotograferen. Het minimale aantal is 6 uur. Jullie kunnen kiezen uit een aantal pakketten die naar eigen wens zijn uit te breiden. Een complete reportage is er al vanaf € 1399,-

Klik hier voor een overzicht van alle pakketten. 


Beschikbaarheid Trouwfotograaf Ewijk

Klik hieronder en check gelijk of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.

>> Check Beschikbaarheid << 

Dit is geheel vrijblijvend (je zit dus nergens aan vast). 


Wie ben ik?

Mijn naam is Oliver Verheij Trouwfotograaf Ewijk. Ik ben het gezicht achter Weddingpics. Ik fotografeer al meer dan 10 jaar professioneel en heb al meer dan honderd bruiloften gefotografeerd. Ik heb de fotovakschool afgerond en mij de laatste jaren gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Ik hou van de liefde, de passie en de emotionele momenten tijdens een huwelijk en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.

Trouwfotograaf Ewijk


Op veel websites zie je in eerste instantie prachtige foto’s, maar als je langer kijkt mis je de emotie. Ik fotografeer jullie echte verhaal.


Trouwfotograaf Ewijk Stadhuis
Documentaire Bruidsfotografie |  Bruidsfotograaf EwijkTrouwen in Slot Doddendael het oude stadhuis | Trouwfotograaf Ewijk

Leveranciers

Fotografie: Oliver Verheij / Weddingpics.nl
Trouwlocatie: Slot Doddendael, Ewijk
Trouwjurk: Valkengoed, Amersfoort
Trouwringen: Juwelier Ploeger, Ede
Cupcakes: The Little Cupcake Shop, Nijmegen

Op zoek naar een trouwfotograaf in Ewijk? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken.

Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om de beschikbaarheid te checken.


Awardwinning Foto's

Met mijn trouwfoto's heb ik al meerdere awards gewonnen bij internationale trouwfotowedstrijden. Hierbij een kleine selectie.


De Masters Award Benelux - april 2020 | Weddingpics Trouwfotograaf Ewijk


ThisIsReportage Award (Internationaal) - februari 2020 | Weddingpics Trouwfotograaf EwijkWPJA Master Piece Award - januari 2019 | Weddingpics Trouwfotograaf Ewijk


Wedisson Award - oktober 2018 | Weddingpics Trouwfotograaf Ewijk

Awardwinning Persoonlijk en Puur
Wedisson Award - oktober 2017 | Weddingpics Trouwfotograaf Ewijk - Slot Doddendael


Weddingpics, omdat jullie het belangrijk vinden dat de mooiste momenten goed gefotografeerd worden!Wedisson Award -  oktober 2019 | Weddingpics Trouwfotograaf Ewijk


Beschikbaarheid

Klik hieronder en check gratis en vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.

>> Check Beschikbaarheid <<

Dit is geheel vrijblijvend (je zit dus nergens aan vast). 


Over mij bij Zankyou

Copyright © 2020     |     Weddingpics Trouwfotografie     |      KVK: 64667154     |      Vacatures

Weddingpics, trouwfotograaf in o.a. AmersfoortArnhemEnschedeDoetinchem, Gelderland, NijmegenOldenzaal, Overijssel, TwenteUtrecht en Zwolle.

De mooiste trouwfoto's voor een bijzonder aandenken. Persoonlijk en Puur.
Werkzaam in heel Nederland en daarbuiten.

Weddingpics.nl 9.9 uit 52 ervaringen