Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

De Oranjerie op Landgoed Groot Warnsborn bij Arnhem is een historische plek in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het is dan ook de ideale plek voor de mooiste dag van jullie leven.

Trouwen bij Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem

Marieke en Luuk kozen er dan ook voor om op deze sprookjesachtige locatie het ja-woord te geven. En ik had de eer op deze liefdevolle dag de trouwreportage te maken.

Als je je trouwdag relaxt en in feestelijke stemming wilt beginnen, is overnachten op de trouwlocatie een goed idee. Niet alleen scheelt het een boel opruimen en voorbereiden thuis, het is ook een prachtige achtergrond voor het vastleggen van de getting-ready. Dat is precies wat dit bruidspaar heeft gedaan. Mariekes haar en make-up werden door Natasja’s Haarmode gedaan in een stijlvolle zoldersuite in het Landhuis van Landgoed Groot Warnsborn, nabij Arnhem.

Marieke en Luuk hebben ervoor gekozen de hele trouwdag op een locatie te blijven. Dit heeft als voordeel dat er rust is en er geen tijd verloren gaat met het verplaatsen van de ene naar de andere locatie. Dat Landgoed Groot Warnsborn zich bevindt aan de rand van de Veluwe, te midden van een uitgestrekt bos vol kabbelende beekjes, romantische bruggetjes en  eeuwenoude bomen, maakt het een fantastische locatie voor de fotoshoot, zoals je kunt zien.

Het gebeurt steeds vaker dat een bruidspaar ervoor kiest om pas ’s avonds te gaan trouwen. Het voordeel daarvan is dat je overdag rustig de tijd hebt om zonder onderbreking de tijd door te brengen met je naasten.

Marieke en Luuk gaven elkaar het ja-woord tijdens het golden hour, het uur net voor zonsondergang. Het prachtige goudgele licht is voor mij echt een cadeautje, het geeft de foto’s van de ceremonie een extra dimensie.

Een eigen gekozen ambtenaar van de burgerlijke (Babs) stand inhuren is iets wat steeds meer bruidsparen doen. Een ingehuurde Babs maakt de trouwceremonie persoonlijker en vaak is er ook meer eigen invulling mogelijk, dat zie je terug in de trouwfoto’s. Marieke en Luuk lieten de ceremonie verzorgen door een Babs van Mag Ik Jullie Trouwen. De bloemenpracht werd verzorgd door Nozili.

In de luisterrijke terrassentuin van de oranjerie werd de romantische buitenceremonie gehouden. Ik heb hier de mooiste droneshots van kunnen maken, waardoor de pracht van de tuinen en de aankleding fantastisch in beeld zijn gebracht.

De Oranjerie van Landgoed Groot Warnsborn is lid van de Confrérie du Sabre d’Or. Dat wil zeggen dat ze het openen van een fles champagne met een sabel beheersen. Dit zogenaamde sabreren door de bruidegom maakt het toostmoment extra spectaculair. Uiteraard leg ik dit moment, inclusief rondvliegende kurk, haarscherp vast. De rustieke naked cake bij deze taart en toost is van Patisserie Christiaan

Ook voor het feest bleven op dezelfde locatie. Een dj van Wedding DJ zorgde ervoor dat iedereen met de voetjes van de vloer ging. Tijdens het avondfeest ontvoer ik het bruidspaar vaak stiekem voor een kort moment om een sfeervolle avond-, silhouettenfoto te maken. Het geeft een bruidspaar de gelegenheid om nog weer even samen de liefde te vieren en het levert unieke foto’s op.

Op zoek naar een trouwfotograaf bij Landgoed Groot Warnsborn? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken. Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check dat  dan geheel vrijblijvend hieronder.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply