Beschikbaarheid

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie gewenste datum? Check beschikbaarheid
Skip to main content

Veel bruidsparen kiezen ervoor om in de natuur te trouwen. De landelijke, romantische omgeving van Paviljoen Lutterzand is een perfecte locatie om het ja-woord te geven.

Trouwen bij Paviljoen Lutterzand

Anniek en René, de bruid en bruidegom van deze reportage kozen ervoor om in natuurgebied het Lutterzand te trouwen.

Een belangrijk moment in een storytelling trouwreportage is de getting ready. De voorbereidingen voor de grote dag zijn vaak een emotioneel en waardevol onderdeel van de dag. Zo ook voor Anniek. Haar moeder hielp haar met het aantrekken van haar bijzondere trouwjurk. Dat een trouwjurk niet standaard hoeft te zijn, bewijst deze mooie en trendy voor-kort-achter-lang jurk van Très Chic. Annieks haar en make-up werden gedaan door Studio Flexxup.

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor dat ook de bruidegom de hulp van een kapper of barbier inschakelt om goed voor de dag te komen op zijn trouwdag. Het komt dan goed uit dat ik met een second shooter werk, waardoor zowel de bruid als bruidegom aan het begin van de dag kunnen worden vastgelegd. Meestal is de sfeer bij de getting-ready bij de bruidegom heel relaxt, onder het genot van een biertje of iets dergelijks om de dag feestelijk te beginnen. Zo ook bij René, die met zijn kapper Ivanka het eerste shotje van de dag dronk.

Het voordeel van documentaire trouwfotografie is dat alle gebeurtenissen zo authentiek en spontaan mogelijk worden gefotografeerd. Alle emoties worden dan goed in beeld gebracht. Bijvoorbeeld tijdens de altijd ontroerende first-look. Anniek kwam naar buiten onder toeziend oog van hun naasten om daar haar knappe bruidegom in zijn trouwpak van Koopman Mode voor het eerst te zien op deze bijzondere dag.

Anniek en René zorgden er met een knalgele Amerikaans schoolbus van Actief Twente voor dat ze samen met de daggasten naar hun trouwlocatie in het Lutterzand werden gebracht. De sfeer zat er samen meteen goed in!

Bij Paviljoen Lutterzand trouw je in de natuur, tussen lager gelegen stroomdalgraslanden en een uitgestrekt, hoger gelegen stuifzandgebied. Anniek en René werden half buiten getrouwd door een goede vriend. De mooie ringen waren van Bodali Jewels. Het Suikerhuisje verzorgde de sweet table.

Lutterzand is niet alleen een prachtige trouwlocatie, maar ook een groene en romantische achtergrond voor de fotoshoot. Anniek en René hadden bewust gekozen voor documentaire trouwfotografie, zodat zijn zorgeloos konden genieten van hun dag, zonder met de fotografie bezig te zijn. Ze wilden dan ook het liefst meteen aan het feest beginnen en hadden eigenlijk geen tijd voor een fotoshoot, maar doordat Paviljoen Lutterzand zo mooi ligt, konden we toch in heel korte tijd heel gave foto’s maken.

Kinderen uitnodigen op je bruiloft is natuurlijk hartstikke leuk. Kinderen genieten als geen ander van de prachtige kleding, feestelijke sfeer en lekkere taart. En hoe leuk is het dan als je zoals Anniek en René een springkussen regelt. Niet alleen voor de kinderen!

Food & Drink Club de Wethouder is gelegen in een oud gemeentehuis met authentieke uitstraling en een trendy interieur. Tijdens het avondfeest gaat iedereen vaak lekker los. Van zo’n spetterend trouwfeest, maak ik de tofste foto’s.

Op zoek naar een trouwfotograaf in natuurgebied Lutterzand? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken.

Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Check dat dan geheel vrijblijvend hieronder.

>> CHECK BESCHIKBAARHEID <<

Leave a Reply