fbpx

Trouwfotograaf Woerden: Bruiloft in het kasteel

Op de bruiloft van Jordi en Anita mocht ik als trouwfotograaf in Woerden aan de slag. Ze trouwden begin februari. 

Het was dus een echte winterbruiloft. Nadat het burgerlijk huwelijk op het gemeentehuis in Nieuwveen was gesloten gingen we naar een romantische trouwlocatie, het kasteel in Woerden. Het bruidspaar in stijl met een gave Rolls-Royce uit 1938. De kerkelijke ceremonie was in het kasteel. Hier hebben we ook de trouwfoto’s gemaakt. Ik vond het een eer om deze mooie bruiloft te mogen fotograferen.

Op zoek naar een trouwfotograaf in Woerden? Trouwdata worden vaak ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang met boeken.
Ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft? Klik dan hier om contact met mij op te nemen.


Bruidsfotograaf Woerden

 
Oliver heeft onze bruiloft ongelofelijk mooi vast gelegd! Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, hij stond overal subtiel foto's te schieten. Oliver is niet aanwezig, maar ziet wel alles. Hij zet zich volledig in en is super vriendelijk. Bedankt dat je ons zo mooi hebt weten vast te leggen!
(Janine en Alexander)

Op zoek naar een trouwfotograaf in Woerden?

Bij Weddingpics Trouwfotograaf Woerden zijn jullie aan het juiste adres. Spontane foto’s die je raken en jullie mooiste herinneringen weer tot leven brengen. Bruidsfotografie is meer dan een trouwportret en wat foto's van de ringen en de kus. Ik vind het belangrijk dat ook de andere momenten van jullie bruiloft op een bijzondere manier worden vastgelegd. Als ervaren trouwfotograaf ben ik hierin gespecialiseerd. Ik maak trouwreportages in documentaire stijl. De beste manier om de dag weer opnieuw te beleven. 


Waarom Weddingpics Bruidsfotograaf Woerden?

Een bruiloft is een van de mooiste gebeurtenissen in jullie leven. Hiervan willen jullie nog lang en vaak nagenieten. Weddingpics trouwfotograaf Woerden weet als geen ander hoe je alle momenten mooi in beeld brengt. Ook de momenten die je zelf niet bewust hebt meegemaakt worden op een bijzondere manier vastgelegd. 

  • Geen standaard plaatjes
  • Professionele aanpak
  • Spontane en heldere foto's
  • Documentaire & verhalende stijl 
  • Luxe trouwalbums
  • Goede backup van jullie foto's
  • Awardwinning fotograaf

Documentaire Trouwfotograaf Woerden
Documentaire trouwreportage | Trouwfotograaf Woerden

Ik ben niet heel opvallend aanwezig. Een klein beetje aanwezig is een fotograaf natuurlijk wel. De fotograaf die zegt dat hij onzichtbaar is bestaat niet. Op jullie trouwdag ga ik niets in scene zetten. De dag moet namelijk in het teken van jullie liefde staan en precies worden vastgelegd zoals jullie zijn. Als jullie de foto's terugzien gaan jullie weer even terug naar dat bijzondere moment. Ik geef van tevoren wel tips en informatie, maar op de dag zelf bemoei ik me zo min mogelijk met dingen. Als jullie de dag lekker vieren zoals jullie zijn dan voelen de foto's echt en dat is wanneer de herinnering het sterkst terugkomt.

Tijdens een eventuele fotoshoot of groepsfoto's neem ik natuurlijk wel de regie in handen.


Trouwlocaties en fotolocaties | Trouwfotograaf Woerden

Weten jullie al waar in Woerden jullie gaan trouwen? Als trouwfotograaf Woerden ken ik veel trouwlocaties in de omgeving. Woerden heeft namelijk veel mooie plekken om te trouwen. De sfeervolle trouwzaal van het stadhuis is prachtig, maar ook de Sint Nicolaas kapel op de Valkhof is erg mooi. Met het uitzicht op de Waalbrug is het ook een mooie plek voor de fotoshoot. 

Ook in de omgeving van Woerden zijn veel mooie plekken te vinden. Als jullie nog een mooie trouwlocatie of fotolocatie zoeken denk ik graag met jullie mee.


Fotoshoot 

Naast een documentaire trouwreportage is het ook gaaf om een kleine fotoshoot te doen. Geen overgeposeerde beelden, maar wel een paar spontane foto’s van een moment met z’n tweeën. Jullie kiezen zelf of jullie dit willen en hoeveel tijd jullie hiervoor vrij maken. Omdat ik gespecialiseerd ben in zowel documentaire trouwreportages als prachtige fotoshoots maak ik jullie trouwreportage uniek.


Trouwen in Woerden | Bruidsfotograaf Woerden


Kosten trouwreportage Bruidsfotograaf Woerden

Jullie bepalen zelf hoeveel uur ik op jullie bruiloft kom fotograferen. Het minimale aantal is 6 uur. Jullie kunnen kiezen uit een aantal pakketten die naar eigen wens zijn uit te breiden. Een complete reportage is er al vanaf € 1399,-

Klik hier voor een overzicht van alle pakketten. 


Beschikbaarheid Trouwfotograaf Woerden

Klik hieronder en check gelijk of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.

>> Check Beschikbaarheid << 

Dit is geheel vrijblijvend (je zit dus nergens aan vast). 


Wie ben ik?

Mijn naam is Oliver Verheij Trouwfotograaf Woerden. Ik ben het gezicht achter Weddingpics. Ik fotografeer al meer dan 10 jaar professioneel en heb al meer dan honderd bruiloften gefotografeerd. Ik heb de fotovakschool afgerond en mij de laatste jaren gespecialiseerd in huwelijksfotografie. Ik hou van de liefde, de passie en de emotionele momenten tijdens een huwelijk en ga er 100% voor om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.

Trouwfotograaf Woerden


Op veel websites zie je in eerste instantie prachtige foto’s, maar als je langer kijkt mis je de emotie. Ik fotografeer jullie echte verhaal.


Trouwfotograaf Woerden Stadhuis
Documentaire Bruidsfotografie |  Bruidsfotograaf Woerden

trouwfotograaf woerden stadhuis
Trouwfotograaf Woerden


Awardwinning Foto's

Met mijn trouwfoto's heb ik al meerdere awards gewonnen bij internationale trouwfotowedstrijden. Hierbij een kleine selectie.


De Masters Award Benelux - april 2020 | Weddingpics Trouwfotograaf Nederland


ThisIsReportage Award (Internationaal) - februari 2020 | Weddingpics Trouwfotograaf NederlandWPJA Master Piece Award - januari 2019 | Weddingpics Trouwfotograaf Nederland


Wedisson Award - oktober 2018 | Weddingpics Trouwfotograaf Nederland

Awardwinning Persoonlijk en Puur
Wedisson Award - oktober 2017 
| Weddingpics Trouwfotograaf Nederland


Weddingpics, omdat jullie het belangrijk vinden dat de mooiste momenten goed gefotografeerd worden!Wedisson Award -  oktober 2019 | Weddingpics Trouwfotograaf Nederland


Beschikbaarheid

Klik hieronder en check gratis en vrijblijvend of ik nog beschikbaar ben. Favoriete trouwdata worden ver van tevoren gereserveerd. Wacht daarom niet te lang.

>> Check Beschikbaarheid <<

Dit is geheel vrijblijvend (je zit dus nergens aan vast). 


Over mij bij Zankyou

Copyright © 2020     |     Weddingpics Trouwfotografie     |      KVK: 64667154     |      Vacatures

Weddingpics, trouwfotograaf in o.a. AmersfoortArnhemEnschedeDoetinchem, Gelderland, NijmegenOldenzaal, Overijssel, TwenteUtrecht en Zwolle.

De mooiste trouwfoto's voor een bijzonder aandenken. Persoonlijk en Puur.
Werkzaam in heel Nederland en daarbuiten.

Weddingpics.nl 9.9 uit 52 ervaringen